Veel vraag naar huizen in Ugchelen

STENTOR– APELDOORN – Inbreidingslocatie Het Groene Hart, dat komt op de plek van garage Van Kampen in Ugchelen kan bogen op grote belangstelling. Zaterdag kwamen zo’n zestig mensen de brochure ophalen in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

Oscar van Schaverbeke van Rodenburg Makelaars is erg content met de opkomst. “Het is natuurlijk een mooie locatie, maar in de huidige tijd is het altijd afwachten. Opvallend is dat voor alle woningtypes belangstelling bestaat. Zowel voor seniorenwoningen en eensgezinswoningen als voor vrijstaand en helften van dubbele woningen was belangstelling. Het is zeker niet uitgesloten dat het voor sommige huizen tot loting komt. Maar het is natuurlijk altijd afwachten hoeveel mensen daadwerkelijk de stap tot koop zetten.”

De belangstellenden hebben tot na Pasen de tijd om hun interesse kenbaar te maken. “Als er dan mensen zijn die op hetzelfde huis hun oog hebben laten vallen zal er geloot worden. Dat is wel zo eerlijk”, zegt Van Schaverbeke.

De makelaar vind het uniek van het project dat er allerlei indelingsopties in de plattegrond van de huizen mogelijk zijn terwijl dat de koper niets extra’s kost. “Dat kom je nog steeds weinig tegen.” Als een huis verkocht is, start de bouw bovendien meteen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s